Post by mausethitesig on Feb 10, 2022 19:47:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Red Ball 4 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Red Ball 4 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κέρματα αύξησης κωδικού εξαπάτησης ▞▞▞
▞▞▞ Red Ball 4 2022 version ▞▞▞
Red Ball 4 อาร์เคด nhih
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά θα ήταν πολύ καλύτερα αν δεν χρειαζόταν να περιμένουμε 15-20 λεπτά για να αποκατασταθεί η ζωή μας και δεν έχουμε καν πολλά, είναι μόνο 5
Σούπερ νοσταλγικό και ακόμα και αν όχι, εξακολουθεί να είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι για να παίξετε αν βαριέστε. Σίγουρα θα συνιστούσα επίσης να αποκτήσετε την έκδοση premium.
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό αλλά έχω 1 Πρόβλημα συνεχίζω να πέφτω στο πλάι αλλά αυτό το παιχνίδι Τεχνικές δυσκολίες Υπάρχουν τόσα πολλά επίπεδα που δεν μπορώ να φτάσω στο εργοστασιακό επίπεδο αλλά επίσης έφτασα στο σκοτεινό δάσος Φαινόταν λίγο πιο σκοτεινό όποτε το The red ball girl Πέφτει στο χώμα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑ!!!!! 😡
Καλό
Εκπληκτικό διασκεδαστικό παιχνίδι εργασίας καλό για όλες τις ηλικίες και θα το συνιστούσα σε οποιονδήποτε και είναι πολύ εύκολο να καταλάβετε πώς να παίξετε και καθόλου καθυστερημένο, πραγματικά πολύ διασκεδαστικό μπορεί να είναι δύσκολο για μερικούς ανθρώπους, αλλά άλλα φοβερά παιχνίδια!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πολύ λίγα επίπεδα για τόσο εύκολο παιχνίδι. Λίγο να το συνηθίσεις μέσα σε ένα 10λεπτο το τερματίζεις. Δεν αξίζει λεφτά για άπειρες ζωές για κανένα λόγο.
Λατρεύω το παιχνίδι, μακάρι να υπήρχαν περισσότερα επίπεδα. Ευτυχώς που δεν υπάρχουν διαφημίσεις.
Χαλια
Κάποτε ήταν διασκεδαστικό με όλο το επίπεδο z, αλλά έβαλα 1 αστέρι, επειδή οι ζωές και τα αφεντικά, τα αφεντικά είναι πολύ σκληρά και ποιος έκανε αυτή την ανάγκη να κάνει το boss battle u no make it easy I die and die and die and the διαφημίσεις επίσης! Πρέπει να το φτιάξεις!!
Και το ενα λιγο ειναι
Αδύνατα επίπεδα και αφεντικά. Απολύτως ΦΡΙΚΤΟ. Αυτό το παιχνίδι πληρώνεται για να κερδίσεις. Χρειάζεστε Premium για να έχετε κυριολεκτικά άπειρες ζωές. Δώσε στους ανθρώπους άπειρες ζωές αλλιώς θα απεγκαταστήσω
Πολλές φορές με πετάει Φτιάξτε το
Red Ball 4 อาร์เคด nhih
Μετα απο λιγες πιστες δισκολεμπι ξανης Ζωες και πρεπη να περιμενης η για να γεμισουν
ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! Η αδερφή μου και εγώ το λατρέψαμε, ακόμα κι αν έχετε μόνο 5 ζωές χωρίς wifi, το κάνει να διαρκεί περισσότερο! Τα επίπεδα είναι endkess, είναι δωρεάν, ασφαλές και είναι επικίνδυνο, οπότε γιατί όχι;
Το παιχνίδι γίνεται πολύ απογοητευτικό καθώς ο έλεγχος της μπάλας δεν είναι αρκετά ακριβής για να ολοκληρώσει τις εργασίες. Παράτησα το επίπεδο 1, το παζλ 9! λόγω αυτού του παράγοντα - μετά από περισσότερες από 100 προσπάθειες. Εάν δεν μπορείτε να πετύχετε ένα επίπεδο ή να προχωρήσετε χωρίς να περάσετε, χάνετε γρήγορα το ενδιαφέρον σας - όπως οι περισσότεροι φίλοι μου που διέγραψαν το παιχνίδι σε αυτό το παζλ.
Μαλάκια που σε μπάζει να πλώρους
Το παιχνίδι και τα χειριστήρια για το παιχνίδι είναι καλά και ευχάριστα. Είμαι, ωστόσο, πολύ απογοητευμένος από το γεγονός ότι με το άνοιγμα του παιχνιδιού θέτει αυτόματα έναν συναγερμό στη συσκευή μου για να μου υπενθυμίσει πότε οι ζωές γεμίζουν ξανά. Κατά την έρευνα στις ρυθμίσεις εφαρμογής, αυτό δεν μπορεί να ακυρωθεί. Κατά τον έλεγχο των αδειών εφαρμογής, αυτό δεν εμφανίζεται καν ως άδεια παιχνιδιού. Είναι απογοητευτικό και απαράδεκτο αυτή η εφαρμογή προϋποθέτει άδεια που δεν έχει χορηγηθεί και δεν μπορεί να αλλάξει.
Piano Fire: Edm Music & Piano מוזיקה xwxo
Το Απλά δεν είναι τέλειο
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 75 ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΛΛΑ 75000 ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ
Είναι υπέροχο αυτό το παιχνίδι. Το παίζω εδώ και χρόνια
Για τι δεν το ζβησ ατε το παλιο παιχνιδισασαιντε μπραβο....
κολλαει πολυ στην οθονη κ επισης εχει πολλες διαφημισεις οταν τελειωνω καθε πιστα σχεδον μου πεταγεται κ απο μια... Το διεγραψα και ησυχασα. Μαιρη πεστροβα συμφωνω δεν επρεπε να υπηρχε το x5...
Μου άρεσε πραγματικά αυτό το παιχνίδι. Σταδιακά γίνεται πιο δύσκολο χωρίς να γίνεται ποτέ αδύνατο. Δημιουργικά επίπεδα και υπέροχα γραφικά. Τα χειριστήρια είναι εξαιρετικά ακόμα και χωρίς χειριστήριο. Συνιστάται. Μακάρι να είχε περισσότερα επίπεδα.
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, σας διδάσκει πολλές στρατηγικές και δεξιότητες παιχνιδιού, αλλά δεν μου αρέσει ένα πράγμα, χρειάζεται τόσος χρόνος για να ανακτήσετε όλες τις ζωές που χρειάζεται κυριολεκτικά 1 ώρα και 40 για να επιστρέψετε όλη σας τη ζωή. Διορθώστε το
Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, όταν τελειώσει η ζωή μας, πρέπει να δώσουμε χρήματα 129₹ διαφορετικά δεν μπορούμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι, οπότε δεν μας άρεσε.
Αυτό είναι πολύ εύκολο παιχνίδι το ολοκληρώνω μόνο σε 2 εβδομάδες αποκαθιστώ τη ζωή μου ενώ βλέπω διαφημίσεις να κάνουν μερικά πιο δύσκολα επίπεδα 😉 είναι πολύ εύκολο 😎😎😎 παρακαλώ βελτιώστε................. 💞 Αλλά είναι καλό παιχνίδι και το love you red ball 🔴
Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό, σας συνιστώ να παίξετε αυτό το παιχνίδι με τόσα πολλά επίπεδα για να παίξετε και να κερδίσετε. Αυτό που δεν μου αρέσει όμως είναι ότι χρειάζονται 17 με είκοσι λεπτά για να ξαναζήσεις γεμάτες ζωές. Μόνο αυτό έχω να πω!
Βαθμολογώ 0 αστέρια. Έχασα 5 φορές ζωές και έχουν την επιλογή να παρακολουθώ διαφημίσεις, αλλά δεν θα μου επιτρέψει να δω διαφημίσεις και χωρίς πριμοδότηση επειδή είμαι παιδί.😭😠💀!
Είναι σούπερ δεν με νοιάζει αν έχει και άλλα τέτοια είναι ότι πιο απίθανο παιχνίδι που έχω παίξει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παίξε το δωρεάν online παιχνίδι Red Ball 4: Volume 2 στο Y8.com! Κάνε κλικ για να παίξεις το δωρεάν παιχνίδι Red Ball 4: Volume 2!
Αυτή η εφαρμογή είναι εξαιρετική, το premium είναι μόνο 1,49 £ και η FDG ENTERTAINMENT είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ εταιρεία παιχνιδιών EVER, μπορείτε επίσης να προσθέσετε περισσότερα κεφάλαια όπως η πόλη αν το κάνετε, τότε θα μοιραστώ αυτήν την εφαρμογή με άλλους, επίσης μου αρέσει το groovy soundtrack
Arcade HDMI joystick 1 Player 10.000+ MAME Games
Χαλιά
Μερικά από τα επίπεδα είναι υπέροχα. Το επίπεδο του δάσους και του φεγγαριού ήταν καλό, αλλά μισούσα τις σπηλιές. Το 75 τοις εκατό των θανάτων μου ήταν άδικο. Τα concept είναι καλά, αλλά το σχέδιο λείπει.
Μην με παρεξηγείτε ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...αλλά αγόρασα τις άπειρες ζωές έτσι...όλα τα επίπεδα ήταν ανοιχτά, νίκησα πρώτα όλα τα αφεντικά αλλά το αφεντικό του επιπέδου 2 φαίνεται να είναι ΑΔΥΝΑΤΟ...για μένα αλλά είναι ένα προσωπικό πρόβλημα, το μόνο πραγματικό πρόβλημα είναι τα χειριστήρια, ας πούμε τώρα ότι το να πηδάς πάνω από το νερό από ένα μικρό νησί σε ένα μικρό νησί είναι δύσκολο και πραγματικά μου βγάζει τα νεύρα, αλλά ούτως ή άλλως το παιχνίδι είναι φοβερό κατά τα άλλα😘
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά πρέπει να πάρεις πολλά αστέρια για να προχωρήσεις και μερικές φορές πρέπει να πληρώσεις για επίπεδα
εντάξει λοιπόν, πρώτον όταν παίζεις και σταματάς να πατάς στα κουμπιά, η μπάλα θα κυλήσει μόνη της και αυτό είναι απογοητευτικό και δεύτερον πάρα πολλά προσθέτει κάθε φορά που τελειώνω ένα επίπεδο έρχεται μια προσθήκη και τρίτον μπορείς να χάσεις ζωές πολύ και εσύ θα πρέπει να περιμένεις 20 λεπτά για να πάρεις μόνο μία ζωή πίσω, έτσι όπως πρέπει να περιμένεις περίπου 1 ή 2 ώρες για να πάρεις πίσω όλη σου τη ζωή αν μπορούν να λυθούν αυτά τα προβλήματα, θα έδινα σε αυτό το παιχνίδι 5 αστέρια 👍🤔❤
Παίξτε online δωρεάν στο ... - Yandex
Το έπαιζα στο tablet μου (έσπασε) Θυμήθηκα πόσο διασκεδαστικό ήταν αυτό. Αλλά όταν έκανα το 1-4 στην τρέχουσα συσκευή μου, ήταν σαν αδύνατον. Λοιπόν θα πάω 2 αστέρια.
AppAgg
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό αλλά όταν πεθάνω πρέπει να περιμένω 20 λεπτά για πλήρη φόρτιση. ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ!! 🌟 2 αστέρια
Λεει οτι δεν ανυγει φτιαστετο
Αγόρασα στον γιο μου αυτό το παιχνίδι, αφαιρώντας τον περιορισμό των 5 ζωών, ωστόσο εβδομάδες αργότερα, το παιχνίδι επανήλθε στη δωρεάν έκδοση. Απάτη. Παίζοντας τον εθισμό των παιδιών για τη συλλογή μετρητών από τις διαφημίσεις βίντεο και τις απάτες των χρηστών με το να μην παραμείνουν αγορασμένα και πληρωμένα παρά τη λήψη των μετρητών.
Καλό 😉😉😉
OEM